Role a funkce IT managera ve firmě střední velikosti - Kopecký, Ivan (2005)
Popis vybrané společnosti. Vedoucí IT. Vedení podřízených. Plánování IT prostředků pro běžný provoz. Náklady a finance pro běžný provoz. Zajištění firemních projektů prostředky IT. Projekty v rámci oddělení IT