Role a funkce IT managera ve firmě střední velikosti - Kopecký, Ivan; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Popis vybrané společnosti. Vedoucí IT. Vedení podřízených. Plánování IT prostředků pro běžný provoz. Náklady a finance pro běžný provoz. Zajištění firemních projektů prostředky IT. Projekty v rámci oddělení IT
Vedoucí práce: Prokop Toman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; informační technologie; programy a projekty; informační management [obor dipl. práce]; IS/IT; diplomové práce; information management; information technology; programs and projects; master's theses