Súčasné problémy malej softwarovej spoločnosti - Krúpa, Martin; Adamec, Stanislav, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Úvod do řešené problematiky a deklarace cílů. Okolí a jeho vliv na chování společnosti. Řešení dopadu vlivu okolí. Analýza procesů a hledání rovnováhy. Vytvoření adekvátních datových objektů
Vedoucí práce: Stanislav Adamec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné verzi
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; software; podnikový management; obchodní společnosti; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; software; industrial management; corporations; master's theses