Návrh uživatelského rozhraní - Čápová, Kateřina; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Psychologie člověka. Charakteristika uživatelů. Evoluce uživatelského rozhraní. Proces návrhu uživatelského rozhraní
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; uživatelská rozhraní; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; user interfaces; bachelor's theses