Data mining jako nástroj pro podporu rozhodování - Hájek, Martin; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Informace a znalosti. Současné způsoby získávání znalostí. Data mining. Metodika CRISP-DM
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; dolování dat; podpora rozhodování; informatika [obor bakal. práce]; získávání znalostí; bakalářské práce; informatics; data mining; decision support; bachelor's theses