Vývoj webových prezentací agentury CzechTourism - Jeřábek, Michal (2005)
Cestovní ruch. ČR a cestovní ruch. Česká centrála cestovního ruchu - CzechTourism. CzechTourism a web. Přípravy nové funkčnosti a podoby portálu www.CzechTourism.com