Vývoj webových prezentací agentury CzechTourism - Jeřábek, Michal; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Cestovní ruch. ČR a cestovní ruch. Česká centrála cestovního ruchu - CzechTourism. CzechTourism a web. Přípravy nové funkčnosti a podoby portálu www.CzechTourism.com
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; internetový marketing; webové prezentace; cestovní ruch; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; Internet marketing; web presentations; tourism; bachelor's theses