Intuitivně-analytické rozhodování člověka vs. hrubá síla i heuristika počítače - Srnka, Jan (2005)
Evoluční a biologická báze rozhodování. Od Ghnamu po Garyho Kleina. Heuristické postupy lidského myšlení a jejich omezení