Intuitivně-analytické rozhodování člověka vs. hrubá síla i heuristika počítače - Srnka, Jan; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Evoluční a biologická báze rozhodování. Od Ghnamu po Garyho Kleina. Heuristické postupy lidského myšlení a jejich omezení
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; rozhodování; myšlení; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; decision making; thought and thinking; bachelor's theses