Internet, jeho přednosti a nedostatky - Albrecht, Jakub; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Historie Internetu. Technické a technologické zázemí. Nejčastěji využívané služby. Internet v jednotlivých oblastech
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; internet; informační služby; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; Internet; information services; bachelor's theses