Biometrie - Šíp, Miroslav; Doucek, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Historie biometrie. Identifikační systémy. Obecné principy biometrie. Biometrické technologie. Současnost a budoucnost biometrie
Vedoucí práce: Petr Doucek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; biometrika; identifikace osob; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; biometry; identification of persons; bachelor's theses