Srovnávací studie www stránek (evropských) univerzit - Demel, Petr; Střížová, Vlasta, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Historie Internetu a webových stránek. Srovnávací kritéria. Webové stránky VŠE, KU, EUBA a UOL
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; internet; webové stránky; webdesign; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; Internet; web pages; web design; bachelor's theses