Vývoj portálu veřejných informací v České republice - Bastlová, Jitka (2005)
Úvod do problému úlohy web stránek. Vznik portálu portal.gov.cz. Etapy aktivace portálu portal.gov.cz. Vybraná životní situace a její informační podpora na portálu