Vývoj portálu veřejných informací v České republice - Bastlová, Jitka; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Úvod do problému úlohy web stránek. Vznik portálu portal.gov.cz. Etapy aktivace portálu portal.gov.cz. Vybraná životní situace a její informační podpora na portálu
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; webové stránky; elektronická veřejná správa; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; web pages; electronic government; bachelor's theses