Informační etika v ČR v současnosti - Větvička, Jiří; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Základ etických teorií. Historický vývoj etiky. Etické kodexy v informační etice. Současné zákony v ČR
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; etika; etické kodexy; informatika [obor bakal. práce]; informační etika; bakalářské práce; informatics; ethics; ethical codices; bachelor's theses