Kritické faktory zavádění metody NewspaperDirect - Veselý, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Obecné informace o společnosti Mikropost. Charakteristika systému NewspaperDirect. Analýza místního trhu a identifikace cílových skupin
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; internetový marketing; elektronické časopisy; přímý marketing; cílený marketing; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; Internet marketing; electronic journals; direct marketing; target marketing; bachelor's theses