Vizuální prezentace nestátní neziskové organizace ve vztahu k veřejnosti - Steinerová, Magdaléna; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Úvod do problematiky public relations. Jednotný styl organizace. Tvorba, distribuce a formy tiskovin. Webová prezentace
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; webové prezentace; public relations; neziskové organizace; World Wide Web; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; web presentations; public relations; nonprofit organizations; World Wide Web; bachelor's theses