Modelování struktury informací poskytovaných portálem veřejné správy pomocí vybrané technologie (aplikace technologie Topic Maps) - Farkaš, Jaroslav (2005)
Formální ontologie a Topic Maps. Popis technologie Topic Maps. Vytvoření Topic Maps pro český portál MKCR.CZ