Modelování struktury informací poskytovaných portálem veřejné správy pomocí vybrané technologie (aplikace technologie Topic Maps) - Farkaš, Jaroslav; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Formální ontologie a Topic Maps. Popis technologie Topic Maps. Vytvoření Topic Maps pro český portál MKCR.CZ
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; elektronická veřejná správa; elektronické informační služby; modelování a simulace; informatika [obor bakal. práce]; Topic Maps; bakalářské práce; informatics; electronic government; online information services; modeling and simulation; bachelor's theses