Sexuální obtěžování a jiné druhy diskriminace v pracovněprávních vztazích - Kotoučová, Martina (2005)
Práce se zabývá problematikou diskriminace, především sexuálním obtěžováním, jako protiprávním jednáním hlavně z hlediska pracovněprávních vztahů