Sexuální obtěžování a jiné druhy diskriminace v pracovněprávních vztazích - Kotoučová, Martina; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Práce se zabývá problematikou diskriminace, především sexuálním obtěžováním, jako protiprávním jednáním hlavně z hlediska pracovněprávních vztahů
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: diskriminace; mobbing; sexuální obtěžování; násilí na pracovišti; důkazní břemeno; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; discrimination; mobbing; sexual harassment; violence in the workplace; bachelor's theses