Zákon o ochraně osobních údajů - Krákorová, Dana (2005)
Vymezení základních dopadů zákona o ochraně osobních údajů na společenské vztahy a vymezení základních pravidel ochrany osobních údajů a dopadů na potřebu úpravy návrhů de lege ferenda