Zákon o ochraně osobních údajů - Krákorová, Dana; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení základních dopadů zákona o ochraně osobních údajů na společenské vztahy a vymezení základních pravidel ochrany osobních údajů a dopadů na potřebu úpravy návrhů de lege ferenda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci,2005
Vedoucí práce: Vlastimil Sitař
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby2005
Keywords: ochrana osobních údajů; management [obor bakal. práce]; osobní údaje; bakalářské práce; personal data protection; bachelor's theses