Krajská a obecní samospráva v nových podmínkách (samostatná působnost) - Lojdová, Jitka; Voráček, Čeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Průřez současným stavem kompetencí krajů a obcí s rozšířenou působností (po 1.1.2003)
Vedoucí práce: Čeněk Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: státní správa; působnost obcí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; state administration; competence of municipal authorities; bachelor's theses