Nadnárodní společnosti v procesu globalizace - Masařová, Šárka (2005)
Objasnění podstaty slova globalizace. Analýza přínosů a rizik globalizace a zjištění podrobnější informace o vybraných nadnárodních společnostech, které s globalizací souvisejí