Nadnárodní společnosti v procesu globalizace - Masařová, Šárka; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Objasnění podstaty slova globalizace. Analýza přínosů a rizik globalizace a zjištění podrobnější informace o vybraných nadnárodních společnostech, které s globalizací souvisejí
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: globalizace; nadnárodní společnosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; globalization; international business enterprises; bachelor's theses