Česká republika versus Maastrichtská kritéria - Kubík, Jan; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza vývoje a současného stavu jednotlivých Maastrichtských kritérií v ČR, výhled do budoucna a možné důsledky
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: měnové unie; cenová politika; deficit; veřejný dluh; management [obor bakal. práce]; Maastrichtská smlouva; bakalářské práce; monetary unions; price policy; public debts; bachelor's theses