Etika v podnikání - Novák, Martin; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zhodnocení možnosti etických kodexů a jiných pravidel při ovlivňování jednání podnikatelů a manažerů
Vedoucí práce: Richard Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: etika; praní špinavých peněz; šedá ekonomika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; ethics; money laundering; informal sector (economics); bachelor's theses