Partnerství veřejného, podnikatelského a neziskového sektoru (případová studie) - Pelíšková, Miroslava; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Procesy vzniku partnerství, nositelé partnerství, problémy a efektivita partnerství
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: partnerská města a obce; zájmová sdružení; mikroregiony; veřejně-soukromá partnerství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; partner cities, towns and villages; interest associations; microregions; public-private partnerships; bachelor's theses