Etika zaměstnanců ve veřejné správě - Petrovič, Ivan; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Reflexe Kodexu etiky zaměstnanců ve věřejné správě
Vedoucí práce: Richard Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: veřejná správa; etika; korupce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; ethics; corrupt practices; bachelor's theses