Problém nezaměstnanosti ve vybraném regionu - Pištora, Martin; Libor Votava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza nezaměstnanosti ve vybrané lokalitě - Ústecký kraj. Příčiny, formy a návrhy řešení
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: nezaměstnanost; trh práce; menšiny; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; unemployment; labor market; minorities; bachelor's theses