Úloha a role OSN v krizových situacích - Plaček, Michal; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
OSN a snaha o zachování světového míru a role OSN
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: mírové operace; genocida; management [obor bakal. práce]; OSN; Rada bezpečnosti; bakalářské práce; peace-making operations; genocide; bachelor's theses