Ekonomická náročnost provozování sportu - Přibyl, Jan; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Návrh modelu hodnocení ekonomické náročnosti sportu a jeho aplikace na jednotlivá sportovní odvětví
Vedoucí práce: Pavel Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: sport; sponzorství; ekonomika sportu; management [obor bakal. práce]; profesionální sport; bakalářské práce; sport; corporate sponsorship; sports economics; bachelor's theses