Analýza vývoja firmy Pivovar Steiger Vyhne, a.s. od roku 1989 po súčasnosť - Radová, Lucia (2005)
Přechod od státního k soukromému vlastnictví v pivovaru, změny ve výrobě, marketingu, managementu společnosti, vyhodnocení nových rizik a příležitostí po vstupu do EU