Analýza vývoja firmy Pivovar Steiger Vyhne, a.s. od roku 1989 po súčasnosť - Radová, Lucia; Starka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přechod od státního k soukromému vlastnictví v pivovaru, změny ve výrobě, marketingu, managementu společnosti, vyhodnocení nových rizik a příležitostí po vstupu do EU
Vedoucí práce: Jan Starka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: podnikání; výroba; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; production; bachelor's theses