Konkurs a vyrovnání - pomoc nebo poškození věřitele? - Rokos, Pavel (2005)
Vymezení konkursu a vyrovnání de lege lata, rozbor konkrétních případů a návrhy de lege ferenda pro komplexní úpravu úpadkového práva