Konkurs a vyrovnání - pomoc nebo poškození věřitele? - Rokos, Pavel; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení konkursu a vyrovnání de lege lata, rozbor konkrétních případů a návrhy de lege ferenda pro komplexní úpravu úpadkového práva
Vedoucí práce: Vlastimil Sítař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: konkurz a vyrovnání; management [obor bakal. práce]; úpadkové právo; bakalářské práce; bankruptcy and composition; bachelor's theses