Likvidace obchodní společnosti - Rýpar, Jan (2005)
Popis procesu likvidace obchodní společnosti, počínaje vstupen, jeho důsledky a příčinami a konče zánikem právnické osoby, resp. jejím výmazem z obchodního rejstříku