Likvidace obchodní společnosti - Rýpar, Jan; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Popis procesu likvidace obchodní společnosti, počínaje vstupen, jeho důsledky a příčinami a konče zánikem právnické osoby, resp. jejím výmazem z obchodního rejstříku
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: zrušení a zánik společností; likvidace podniků; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; liquidation and deletion of companies; liquidation; bachelor's theses