Rozpočet Evropské unie - Ryšavá, Kateřina; Dvořák, Pavel, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zhodnocení základních legislativních dokumentů upravujících veřejné finance EU. Analýza vývoje příjmů, výdajů a salda rozpočtu
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: rozpočet Evropské unie; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; budget of the European Union; bachelor's theses