Evropská sociální charta a její naplnění v ČR - Řezníčková, Kamila; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vznik a účel vzniku Evropské sociální charty
Vedoucí práce: Richar Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: sociální politika; rodinná politika; management [obor bakal. práce]; Evropská sociální charta; bakalářské práce; social policy; family policy; bachelor's theses