Budoucnost bez jedů - Slanařová, Eliška; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Činnost Sdružení Arnika a jeho kampaň Budoucnost bez jedů
Vedoucí práce: Richar Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: odpadové hospodářství; recyklace odpadu; ochrana životního prostředí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; waste management; waste recycling; environmental protection; bachelor's theses