Influence of advertisement on sales - Šatková, Jana; Starka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vliv reklamy na tržby společnosti
Vedoucí práce: Jan Starka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: prodej; marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; selling; marketing; bachelor's theses