Rozdělování výsledku hospodaření v akciové společnosti v České republice - Štefan, Ondřej; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Popis základních kroků a procedur při rozdělování výsledku hospodaření v akciových společnostech v ČR
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: akciové společnosti; hospodářské výsledky; dividendová politika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; joint-stock companies; economic results; dividend policy; bachelor's theses