Exekuce v současné praxi - Vachulková, Pavlína; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Činnost exekutorů, způsoby provedení exekuce, náklady, odměny exekutora, souběžně probíhající výkony rozhodnutí a porovnání soukromé a státní exekuce
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: exekuce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; executions (law); bachelor's theses