Problematika dědictví v podnikatelské činnosti - Vaňková, Jitka; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení základních aspektů dědictví podle občanského zákoníku a vymezení možností forem dědictví z hlediska podnikatelské činnosti
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: řízení o dědictví; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; inheritance proceedings; bachelor's theses