Porovnání daňového systému v ČR se systémem ve Švýcarsku - Vaňková, Kateřina; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zachycení podrobností a popř. odlišností v daňových systémech vybraných zemí
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: daňové systémy; Česko; Švýcarsko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tax systems; Czechia; Switzerland; bachelor's theses