Znalost německého jazyka nám otevírá dveře do Evropské unie - Vejmelková, Vendula (2005)
Zmapování a analýza možností zdokonalování v komerčních dovednostech v německém jazyce formou jazykových kurzů a odborných stáží v ČR a v německy mluvících zemích a následné uplatnění na trhu práce v EU