Znalost německého jazyka nám otevírá dveře do Evropské unie - Vejmelková, Vendula; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zmapování a analýza možností zdokonalování v komerčních dovednostech v německém jazyce formou jazykových kurzů a odborných stáží v ČR a v německy mluvících zemích a následné uplatnění na trhu práce v EU
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: jazykové dovednosti; jazykové kurzy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; linguistics competences; language courses; bachelor's theses