Státní zaměstnanci s ohledem na zákon o státní službě - Vosáhlová, Petra; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení základních pravidel stanovených zákonem o státní službě a jejich dopadu na postavení zaměstnanců ve veřejné správě
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: státní služba; státní správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; civil service; state administration; bachelor's theses